Club Patí Barcelona

Però, un club esportiu… no és molt avorrit? – Trobada de primavera

Quan sentim les paraules “club esportiu” tendim a pensar en una organització feta a l’antiga, tancada, amb esperit militar i un sol objectiu al cap: les medalles i el mèrit individual. Malgrat que, a vegades, això és el que pot semblar des de fora, els clubs esportius actuals ens hem hagut de renovar per donar resposta a les necessitats d’un públic més dinàmic i exigent, amb una visió no sempre tan competitiva sobre l’esport.

IMG_3905

Moltes vegades es confón perseverança amb avorriment. Què hi ha més divertit i estimulant que dedicar-se a millorar la tècnica de patinatge, envoltat de companys i amics?

És cert que els clubs esportius complim amb una sèrie de requisits que ens diferencien de manera significativa de les organitzacions informals o amateurs: som professionals de l’esport i defensem l’ètica per davant de l’estètica comercial. Això vol dir que la nostra feina és fer tocar de peus a terra sobre les expectatives que generen els estímuls comercials, moltes vegades poc ajustats a la realitat.

red_bull_stratos1

Algunes marques comercials pretenen donar una imatge de l’esport d’èlit molt assequible, fet que acaba frustrant molts esportistes amateurs que no arriben al nivell esperat.

Powerslide125mmSkateMaxG

En patinatge també tenim exemples d’estratègies comercials i creació de falses expectatives. És segur que amb rodes de 125mm aniràs més ràpid. La qüestió és que no patinaràs millor. I això ja passava amb rodes de diàmetres inferiors.

Tanmateix, els clubs esportius de nova generació com el nostre, també incorporem una visió oberta del sistema esportiu i som molt més que un lloc on practicar una activitat. Els esdeveniments familiars, la gresca i la festa no poden faltar en un club cosmopolita com el nostre. T’hi animes?

IMG_3969

Fer el pallasso és una de les activitats secundàries amb més acceptació del nostre club.

El passat 24 de maig varem celebrar una trobada multiesportiva, aprofitant l’aniversari del Luis:

Visita l’àlbum complet de fotografies

més fotografies

Translate »